Повертаючись із полону президентським літаком, Савченко пила горілку

Повертаючись із полону президентським літаком, Савченко пила горілку
Нардеп Надія Савченко
Фото: Станіслав Груздєв, Главком

Савченко вважає, що кожна нормальна людина п’є

Народний депутат України Надія Савченко зізналася, що, повертаючись із російського полону літаком президента України, вона пила горілку, щоб зняти стрес. Про це вона розповіла в інтерв’ю «Главкому».

«Я два роки жила без спиртного. Це начебто корисно, але у тюрмі такий стресовий стан, що краще б я випила. На борту, аби зняти стрес, із усього доступного я попросила горілки. Тієї кількості, яку я випила, було достатньо, щоб здивувати прес-секретаря президента Цеголка та Ірину Геращенко», - сказала Савченко.

Вона додала, що і до того пила і після того буде пити алкоголь. «Кожна нормальна людина п’є – на Новий рік і на день народження, як мінімум», - вважає Савченко.

Вона також розповіла, чому вийшли з літака без взуття. «Історія починається не там. Я із в’язниці у в’язницю переїжджала з нульовим багажом. Мене до в’язниці привезли без нічого, на мені був тільки мій одяг, який у мене теж забрали – для матеріалів справи. Слідчий купив мені спортивний костюм. Потім люди, які знали мою історію, почали передавати мені речі, дуже багато речей. У мене, наприклад, було шість пар капців, 14 трусів. Для однієї людини це багато. Якби я сиділа не одна, я б могла поділитися з дівчатами. Кожного разу, виїжджаючи з в’язниці, я залишала все – брала з собою тільки найнеобхідніше для того, щоб в тюрмі роздали іншим людям. Із останньої – так само. Я не знала, куди я їду, хоч мені і говорили, що додому. Я залишила там нові босоніжки. Взула свої старі чоботи. Було літо. Але у камері холодно, можна ходить у валянках. А коли вийшла, було жарко, я їх зняла і забула у літаку. Тобто у той момент я навіть не задумалася, що мені треба взутися», - повідомила Савченко.

Читайте також першу частину інтерв’ю Надії Савченко «Главкому».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: