Пожежа на складі боєприпасів під Вінницею: відновлено газопостачання 12 тис. абонентів

Пожежа на складі боєприпасів під Вінницею: відновлено газопостачання 12 тис. абонентів

Робота шкіл буде відновлена завтра

Відкритих осередків горіння на території складу боєприпасів Міністерства оборони та прилеглої території немає

Державна служба з надзвичайних ситуацій заявляє, що станом на 14:00 неділі відновлене газопостачання 11,983 тис. абонентів газотранспортних систем Калинівського району Вінницької області. Про це сказано в повідомленні ДСНС.

Станом на 14:00 1 жовтня відкритих осередків горіння на території складу боєприпасів Міністерства оборони й прилеглої території немає, спостерігається одиночна детонація боєприпасів.

Для надання психологічної допомоги жителям Калинівського району залучена група екстреної психологічної допомоги в складі 5 людей (від ДСНС - 3 людей, від Нацгвардії - 2 людей), надана допомога 462 особам.

Навчально-виховний процес у дошкільних і освітніх установах, розташованих у зоні можливого ураження, планується відновити 2 жовтня.

Зведеним піротехнічним загоном ДСНС обстежено на наявність вибухонебезпечних предметів на території площею 7 тис. 800 га, триває виконання заявок від населення з виявлення підозрілих предметів. Усього з початку виконання робіт отримано 302 такі заявки, виконано - 287, виявлено й вилучено 439 вибухонебезпечних предметів.

До 03:00 2 жовтня закрито рух повітряного транспорту в радіусі 12 км від Калинівки.

Проводиться очищення від вибухонебезпечних предметів місцевості за межами населених пунктів в 10-кілометровій зоні навколо арсеналу.

До проведення робіт з розмінування технічної території арсеналу залеучено 50 груп розмінування Збройних сил у складі 238 представників особового складу й 50 одиниць техніки.

Для забезпечення громадської безпеки й порядку від Нацполиції задіяно 61 людину і 15 транспортних засобів.

Для недопущення фактів мародерства в Калинівці, а також з метою перешкоджання несанкціонованому допуску громадян до зони можливого ураження від Національної гвардії залучено 60 людей і 2 одиниці техніки.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: