Правоохоронці затримали викрадачів, які вимагали за звільнення жінки $100 тисяч

Правоохоронці затримали викрадачів, які вимагали за звільнення жінки $100 тисяч

Зловмисники викрали жінку та тиждень утримували в гаражі

Прокуратура Київської області затримала викрадачів, які викрали жінку з власного помешкання та тиждень незаконно утримували в гаражі, вимагаючи від родини потерпілої $100 тисяч за її визволення, передає прес-служба прокуратури Київської області.

Повідомляється, що у середу, 8 листопада, прокуратура Київської області, у порядку ст. 208 КПК України, затримала зловмисників, які викрали 62-річну жінку та тиждень утримували в одному з гаражів.

Встановлено, що викрадачі, які є уродженцями Луганської та Донецької областей, зранку приїхали до будинку потерпілої та застосовуючи погрози до жінки, змусили її сісти в свій автомобіль, та разом із потерпілою вирушили до Києва.

Зазначається, що приїхавши в столицю, зловмисники залишили автівку потерпілої на одній з вулиць, а жінку завели до гаражного приміщення, де і утримували тиждень.

Як повідомляє прокуратура, викрадачі телефонували з різних номерів зятю потерпілої та вимагали за її звільнення 100 тисяч доларів США.

У ході досудового розслідування проведено ряд слідчих та негласних слідчих (розшукових) дій, в результаті чого було встановлено місцеперебування потерпілої.

Після звільнення з незаконного утримання, жінці надана медична допомога.

На даний час здійснюється досудове розслідування кримінального провадження за ч. 2 ст. 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини) КК України.

Наразі проводяться першочергові слідчі дії та вирішується питання про повідомлення затриманим особам про підозру.

Досудове розслідування триває.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: