Бійка Нурмагомедова після бою з Макгрегором: відео з усіх ракурсів

Бійка Нурмагомедова після бою з Макгрегором: відео з усіх ракурсів

Після бою Нурмагомедов вибіг з рингу і влаштував бійку

Російські ЗМІ вважають, що поведінка Хабіба Нурмагомедова після переможного бою з ірландцем Конором Макгрегором може стати йому на заваді втримати чемпіонський пояс. Вони пишуть, що бій можуть визнати таким, що не відбувся, для чого зберуть дисциплінарну комісію.

Нурмагомедов після перемоги вибіг з рингу і влаштував бійку з командою ірландця.

Після цього обох спортсменів забрали з рингу. Вже на порожньому октагоні ведучий оголошує, що володарем пояса залишається Хабіб Нурмагомедов.

За даними ТАСС, менеджера Хабіба Нурмагомедова Ризвана Магомедова затримали в Лас-Вегасі після бою.

Причини затримання поки невідомі. За однією з версій, Магомедов був заарештований за те, що разом з Нурмагомедовим побився з напарником Макгрегора Діллоном Данісом.

Глава UFC Дейна Уайт повідомив журналістам про затримання трьох осіб з команди росіянина. «Хабіб вистрибнув за межі октагону до члена команди Макгрегора, який його ображав. Після цього почався цей жах. Я просто не знаю, що говорити зараз. Три члена команди Нурмагомедова затримані, вони вже на шляху до в'язниці», - сказав він.

Після чого стало відомо, що всіх трьох «арештантів» з команди Нурмагомедова відпустять, так як Макгрегор не став пред'являти претензії.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: