Прем'єр-ліга. «Динамо» на останніх секундах втратило перемогу над «Чорноморцем»

Прем'єр-ліга. «Динамо» на останніх секундах втратило перемогу над «Чорноморцем»

Гра завершилася з рахунком 1:1.

В Одесі завершився матч 11-го туру української футбольної Прем'єр-ліги, в якому  «Чорноморець» приймав на своєму полі київське  «Динамо» і зумів звести гру внічию 1:1.

Доля матчу була вирішена у доданий час.

Кияни володіли ініціативою в першому таймі. І вже на 30-й хвилині команда Сергія Реброва відкрила рахунок. Гол забив Жуніор Мораєс, який добре зіграв на добиванні.

Після цього кияни контролювали гру. Здавалося столичний клуб здобуде перемогу і чергові три пункти у турнірній таблиці. Та на останній доданій хвилині Євген Хачеріді відправив м'яч у власні ворота. 

Таким чином після 11-го туру, «Динамо» набрало 23 очки і дало можливість «Зорі» наздогнати себе у боротьбі за 2-е місця в турнірній таблиці, яке дає праов грати у Лізі чемпіонів. 

«Чорноморець» (Одеса) – «Динамо» (Київ) – 1:1

Голи: Хачеріді 90+4 (автогол) – Жуніор Мораєш 30

«Чорноморець»: Боровик –  Данченко,  Мартиненко, Хочолава,  Люлька – Артем Філімонов,  Смирнов – Татарков (Кабаєв 46),  Ковалець (Третьяков 68), Коркішко – Хобленко (Барилко 75)

«Динамо»: Рудько – Даніло Сілва, Хачеріді, Віда,  Макаренко – Рибалка – Ярмоленко ,  Сидорчук,  Федорчук (Корзун 76),  Громов (Гусєв 64) – Жуніор Мораєш (Бєсєдін 88)

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: