Прес-конференція колишнього партнера Зеленського зірвана. Він зник

Прес-конференція колишнього партнера Зеленського зірвана. Він зник
Денис Манжосов – друг дитинства Володимира Зеленського та співзасновник «95 Кварталу»

Денис Манжосов перед прес-конференцією, на котрій він хотів розповісти про покровителів «95 Кварталу», вийшов перекурити, сів у таксі і на цьому його сліди зникли

Прес-конференція колишнього партнера Зеленського зірвана. Він зник. Про це повідомив директор інформагентства «Українські новини» Денис Іванеско.

Друг дитинства Володимира Зеленського, співзасновника «95 Кварталу» Денис Манжосов прибув за годину до початку прес-конференції, він ознайомився з територією, потім вийшов перекурити, сів у таксі і на цьому його сліди зникли.

«Станом на зараз, спікера не буде. Організатори повідомили нам таку інформацію: пан Манжосов прибув в цей зал за годину до початку до конференції. Його бачили деякі ЗМІ,  і одна з наших працівниць. Він ознайомився з територією, потім вийшов на подвір’я перекурити, сів у таксі або в якусь іншу машину і на цьому його сліди кудись зникли»,- розповів Іванеско.

Також він додав, що організатори конференції, які орендували зал, не можуть зв’язатись з Манжосовим.

Журналіст, який бачив Манжосова, уточнив, що актор сів у таксі-позашляховик і був не один.

Крім цього Іванеско розповів про ситуацію з анонімним повідомленням про «замінування». «Десь в середині часу, який було відведено на проведення прес-конференції, до будинку, де ми орендуємо зал, прибула швидка допомога, працівники МНС та поліції. Вони поінформували, що заміновані «Українські новини». Але не назвали ані адресу, ані що саме заміновано, тому що у нас в оренді два приміщення. Ми написали їм пояснення… Що ми під власну відповідальність будемо і далі працювати», - сказав директор інформагентства.

Як повідомлялось, сьогодні о 15:30 в прес-центрі ІА «Українські новини» колишній артист «95 кварталу» мав дати викривальну прес-конференцію.

У 1997 році Денис Манжосов разом з Володимиром Зеленським та Олександром Пікаловим створили команду КВН «95-й квартал». У 2002 році на базі команди була створена «Студія Квартал 95». На початку 2013 року через конфлікт з колегами Денис Манжосов покинув «квартал». Прес-служба студії обмежилася повідомленням про те, що припиняє співпрацю з Манжосовим. Причини конфлікту досі не відомі.

Раніше «Главком» повідомляв,  що Соціологічна група «Рейтинг» оприлюнила дані, згідно з якими у другому турі виборів 2019 в Україні Володимир Зеленський випереджає чинного президента Петра Порошенка в 2,5 рази.

11 квітня поліція відкрила справу стосовно розміщення скандального відеоролика, в якому Зеленського зибває вантажівка. Крім цього правоохоронці вимагають від Telegram-каналу видалити це відео

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: