Поліція відкрила справу щодо ролика, де Зеленського збиває фура

Поліція відкрила справу щодо ролика, де Зеленського збиває фура
Кадр зі скандального відеоролика

Поліція відкрила справу стосовно розміщення скандального відеоролика навіть без заяви Зеленського, а також вимагає від Telegram-каналу видалити це відео

Головне слідче управління Нацполіції відкрило кримінальне провадження за фактом розміщення відеоролика, де кандидата в президенти Володимира Зеленського збиває вантажівка. Про це повідомляє прес-служба МВС.

Справа відкрита за статтею ч. 2 ст. 346 Кримінального кодексу України – погроза або насильство щодо державного чи громадського діяча. Рішення про це провадження було прийнято після моніторингу соцмереж та заяви «Зе!Команди» стосовно посилення охорони Зеленському через ймовірну погрозу життю у відеоролику.

Також поліція має намір звернутись до Telegram з вимогою видалити відео. «Наразі триває перевірка, в рамках якої поліція з’ясовує обставини появи цього відео та осіб, причетних до його замовлення, виготовлення та розповсюдження. Також готується офіційний запит до представників адміністрації соцмереж, які поширили це відео, – з метою його видалення», - говориться в повідомленні МВС.

Нагадаємо, 10 квітня на Telegram-каналі "Європейське майбутнє України", який пов'язують зі штабом Порошенко, був розміщений ролик, в якому зображений Зеленський, якого збиває фура, після цього на екрані з'являється зображення доріжки кокаїну і напис: «У кожного своя дорога».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: