Президент не підписав закон, який посилював відповідальність за контрабанду лісу

Президент не підписав закон, який посилював відповідальність за контрабанду лісу

Закон передбачав обмеження річного обсягу заготівлі необроблених лісоматеріалів

Президент України Петро Порошенко не підписав закон, який передбачав обмеження річного обсягу заготівлі необроблених лісоматеріалів 25 млн кубометрів на період дії мораторію на експорт необроблених лісоматеріалів та посилення відповідальності за контрабанду лісу, йдеться у законопроекті №5495 на сайті Верховної Ради, передають Українські Новини.

«[Закон] готується на розгляд з вето президента. 23.07.2018 повернуто з пропозиціями президента», – йдеться у повідомленні на сторінці законопроекту. При цьому текст пропозицій президента станом на понеділок, 23 липня, на сторінці законопроекту відсутній.

Нагадаємо, 3 липня Верховна Рада прийняла законопроект «Про внесення змін до деяких законів України щодо збереження українських лісів і запобігання неналежному переміщенню необроблених лісоматеріалів». Окрім того, що цим законом передбачалося обмежити внутрішнє споживання необробленого лісоматеріалу в розмірі 25 млн кубометрів в рік на термін дії заборони на експорт необроблених лісоматеріалів, він ще й передбачав суттєве збільшення штрафів за контрабанду лісу. 9 липня законопроект підписав голова Верховної Ради Андрій Парубій. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: