Президент підписав указ про інавгурацію Зеленського

Президент підписав указ про інавгурацію Зеленського

Інавгурація новообраного президента України Володимира Зеленського відбудеться 20 травня

Міністерству закордонних справ України доручено запрошення іноземних делегацій для участі в інавгурації

Чинний президент України Петро Порошенко підписав указ про заходи для проведення інавгурації новообраного президента Володимира Зеленського.

Указ №228/2019 від 16 травня опублікований на сайті глави держави.

Зокрема, Порошенко доручив сформувати оргкомітет для проведення заходів, пов'язаних з інавгурацією Зеленського. Міністерству закордонних справ України доручено запрошення іноземних делегацій (представників дипломатичного корпусу іноземних держав) для участі в інавгурації.

Також Міністерство внутрішніх справ має вжити додаткових заходів із забезпечення громадського порядку під час підготовки і проведення інавгурації.

Кабінету міністрів, Державному управлінню справами доручено здійснити фінансове, матеріально-технічне забезпечення церемонії інавгурації, а Державному комітету телебачення і радіомовлення України - забезпечити широке висвітлення у засобах масової інформації заходів, пов'язаних з інавгурацією.

Прес-секретар президента Святослав Цеголко написав у соцмережі Facebook, що указ Порошенка про створення оргкомітету з проведення інавгурації Зеленського – «це ще одна ознака цивілізованої передачі влади і нових традицій в українській політиці».

«До речі, представники нової влади, вказані в указі, вчора брали участь в нараді з підготовки до інавгурації, що відбулася в АП», - додав Цеголко.

Нагадаємо, інавгурація новообраного президента України Володимира Зеленського відбудеться 20 травня.

Прес-служба команди Зеленського планує вести трансляцію інавгурації на офіційних сторінках у соцмережах.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: