Президент відзначив нагородами понад 330 українців до Дня Незалежності

Президент відзначив нагородами понад 330 українців до Дня Незалежності

Серед нагороджених - громадські діячі, викладачі, діячі культури, активісти і волонтери

Президент Петро Порошенко підписав указ про відзначення 439 українців з нагоди 25-тої річниці Незалежності України. Про це йдеться на сайті Глави держави.
Зокрема, в указі сказано, що ці особи нагороджені «за значний особистий внесок у державне будівництво, соціально-економічний, науково-технічний, культурно-освітній розвиток України, вагомі трудові здобутки та високий професіоналізм».
У списку знаходяться люди різних професій – це і державні і громадські діячі, а також режисери, спортсмени, вчителі, лікарі, представники робітничих професій та селянства.
Зокрема, орденом князя Ярослава Мудрого IV ступеня нагороджені: професор кафедри Львівської національної академії мистецтв Андрій Бокотей та письменник Олег Чорногуз, V ступеня - оперний співак Анатолій Кочерга, завідувач кафедри Одеського національного медичного університету Валентин Кресюн, директор головної астрономічної обсерваторії Національної Академії Наук Ярослав Яцків.
Орденом Княгині Ольги I ступеня нагороджена актриса театру і кіно, громадський діяч Раїса Недашківська, III ступеня - волонтер Єдиного волонтерського центру Інна Різуха.
З повним списком нагороджених можна ознайомитись тут.

Нагадаємо, також президент нагородив громадян іноземних держав з нагоди свята. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: