Президент вніс до парламенту новий склад Центральної виборчої комісії

Президент вніс до парламенту новий склад Центральної виборчої комісії
24tv.ua

Порошенко підкреслив, що перед цим були проведені консультації з фракціями

Президент Петро Порошенко вніс нові кандидатури до ЦВК у Верховну Раду. Про це глава держави повідомив на прес-конференції.

«Перед прес-конференцією я підписав листа на Верховну Раду із внесенням кандидатур до складу ЦВК», - зазначив він. На уточнення, хто саме внесений, Порошенко відповів: «Ви це побачите в парламенті. Це люди, які подані відповідно до законодавства».

Він додав, що були проведені консультації з фракціями і наголосив, що, відповідно до законодавства, кандидатури подає президент - після консультацій.

Як повідомлялось, президент України Петро Порошенко вчора пообіцяв протягом двох днів внести кандидатури нових членів Центральної виборчої комісії. Про це повідомила на своїй сторінці в Facebook координатор Громадянської мережі «Опора» Ольга Айвазовська після зустрічі з главою держави.

«Сьогодні відбулась зустріч з Президентом за моєї ініціативи. Мені потрібні були відповіді на деякі візійні питання щодо Мінська та дуже практичні щодо ЦВК. Петро Олексійович обіцяв зробити подання протягом 2-х днів (сьогодні-завтра) на що я щиро сподіваюсь, так як залишилось 2 пленарних тижні у парламенту до канікул», - написала вона.

Нагадаємо, 31 травня Центральна виборча комісія, розглянувши заяви громадян України про самовисування разом з іншими документами, зареєструвала 7 кандидатів у народні депутати України в одномандатних виборчих округах на проміжних виборах народних депутатів України 17 липня 2016 року. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: