Прикордонники перевіряють інформацію про затримання ФСБ українця на адмінкордоні із Кримом

Прикордонники перевіряють інформацію про затримання ФСБ українця на адмінкордоні із Кримом

Підтвердити якимось чином російську інформацію я не можу, – прес-секретар Держприкордонслужби

Державна прикордонна служба України перевіряє інформацію про затримання російською стороною українця на адміністративному кордоні з окупованим Росією Кримом. Про це повідомив помічник голови Держприкордонслужб, прес-секретар Олег Слободян, пише Радіо Свобода.

«Ми цю інформацію бачили. По своїй лінії ми її перевіряємо, але підтвердити якимось чином російську інформацію я не можу», – сказав Слободян.

Він додав, що наразі немає можливості отримати додаткові дані по факту події від представників прикордонної служби на окупованому півострові.

«Жодних контактів із представниками країни-окупанта на окупованому тимчасово півострові ми не підтримуємо, і тому будь-який обмін інформацією у нас відсутній», – сказав речник.

Нагадаємо, раніше сьогодні російські ЗМІ з посиланням на прикордонників окупованого Росією Криму повідомили про затримання 5 січня громадянина України, який нібито змінив прізвище, щоб потрапити на півострів. Вказувалось, що 43-річний житель Херсонської області показав паспорт, дані якого «частково» збігалися з даними особи, в’їзд котрій на «територію Росії» заборонений.

Раніше повідомлялося, що ФСБ Росії на адмінкордоні з Кримом затримала українця.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: