Призовників почнуть відправляти у війська 8 квітня

Призовників почнуть відправляти у війська 8 квітня

Згідно із законом, призовник має отримати повістку не пізніше ніж за 5 діб до відправлення

Відправлення призовників весняного призову до військ розпочнеться 8 квітня. Про це повідомив начальник відділу комплектування та призову - заступник начальника управління призову та комплектування Головного управління персоналом Генерального штабу Збройних сил України Валерій Дендебер під час брифінгу в Києві.

«У нас відправки до військ юнаків, які призвані рішеннями призовних комісій, розпочинаються 8 квітня і закінчуються 27 червня», - зазначив Дендебер.

За його словами, робота призовних комісій розпочалася з 1 квітня. Призовник, згідно із законом, має отримати повістку про призов до військ не пізніше ніж за 5 діб до відправлення.

При цьому він додав, що прогнози щодо забезпечення призовного плану в Міноборони оптимістичний, оскільки зазвичай плани виконуються на 100%, оскільки на обліку перебуває понад 1 млн призовників, і лише один з 8-12 не з'являється за повісткою.

Як відомо, в Україні з 1 квітня стартує весняний призов на строкову військову службу, під час якого планується призвати майже 19 тисяч громадян України.

Між іншим, до армії РФ цієї весни планують забрати 2,5 тис. кримчан. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: