Про миротворців на Донбасі поговорили Волкер та Чалий

Про миротворців на Донбасі поговорили Волкер та Чалий
Волкер та Чалий обговорили ситуацію, спричинену російською агресією на Донбасі

Волкер і Чалий зустрілись: говорили про миротворців на Донбасі

Посол України в США Валерій Чалий провів зустріч зі спеціальним представником США з питань України Куртом Волкером. Про це інформує посольство України в США.

«Дипломати обговорили ситуацію, спричинену російською агресією на Донбасі та подальші кроки для відновлення суверенітету та територіальної цілісності України, зокрема шляхом запровадження миротворчої місії під егідою ООН», - йдеться у повідомленні.

Раніше відбулася телефонна розмова між міністром закордонних справ РФ Сергієм Лавровим і державним секретарем США Рексом Тіллерсон. Глави зовнішньополітичних відомств, зокрема, торкнулися стану справ в реалізації Мінських домовленостей з урахуванням підсумків зустрічі 7 жовтня спецпредставників Росії і США Владислава Суркова і Курта Волкера.

Нагадаємо, у столиці Сербії Белграді 7 жовтня відбулася зустріч спецпредставника Державного департаменту США Курта Волкера та помічника президента Росії Владислава Суркова.

Представники США та Росії провели переговори, «присвячені українській кризі». 

Зустріч у Белграді була другою для Волкера та Суркова. Вперше переговори між Волкером і Сурковим відбулися 21 серпня в Мінську – столиці Білорусі. Як і цього разу, вони зустрічалися за зачиненими дверима.

Читайте також матеріал «Главкома» План Курта Волкера. Спіймати Кремль на його ж наживку

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: