Продюсер Джамали пояснив, чому гонорар співачки на «Євробаченні» становитиме майже мільйон

Продюсер Джамали пояснив, чому гонорар співачки на «Євробаченні» становитиме майже мільйон
Джамала двічі виступить на «Євробаченні-2017»

Виступи Джамали на міжнародному пісенному конкурсі у Києві обійдуться бюджету країни у 986 тисяч гривень

Продюсер співачки Джамали Ігор Тарнапольський пояснив, чому виступ торішньої переможиці конкурсу обійдеться бюджету країни майже у мільйон гривень. Новина про те, що співачці виплатять близько 1 мільйон гривень за виступ на «Євробаченні-2017» наробила у мережі галасу.

Так, у ProZorro були оприлюднені дані про закупівлі ПАТ «Національна суспільна телерадіокомпанія України» послуг української співачки у фінальній частині «Євробачення» на 986 тис. грн.

«Під час «Євробачення-2017» Джамала виконає три номери, до кожного з них буде намальована графіка українськими художниками, до одного з них поставлений танець українським постановником і виконаний вітчизняними танцюристами. Записана неймовірна симфонічна версія українським композитором, котра зіграна приголомшливим оркестром з прекрасними українськими музикантами. До того, ж Джамала буде в сукнях кращих українських дизайнерів. Шкода, що все це є не цікавою новиною, їх імена як завжди будуть озвучені тільки в нашому релізі. «Головне» ви вже знаєте, скільки все це коштувало. Shame on us», - написав на своїй сторінці у Facebook Тарнопольський.

Зазначимо, що Джамала в рамках «Євробачення-2017» виступить двічі - в першому півфіналі 9 травня і Гранд-фіналі 13 травня. Під час першого півфіналу Джамала виконає композицію «Заманили» і представить симфонічну версію пісні 1944, а під час Гранд-фіналу відбудеться світова прем'єра її нового синглу I Believe in U.

Нагадаємо, також у ProZorro були оприлюднені дані, скільки коштуватимуть виступи української співачки Руслани та гурту Onuka. Так, виступ Руслани обійдеться бюджету у 394 тис. гривень, а Onuka – 213 тис. гривень.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: