Прокуратура відкрила справу щодо зникнення українських прикордонників

Прокуратура відкрила справу щодо зникнення українських прикордонників

Правоохоронці встановлюють місцеперебування прикордонників

Прокуратура відкрила кримінальне провадження за фактом зникнення двох прикордонників на кордоні з Росією. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Сумської області.

«Прокуратурою Сумської області за фактом зникнення двох співробітників відділу прикордонної служби «Зноб-Новгородське» Сумського прикордонного загону розпочато кримінальне провадження. Відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено сьогодні, 4 жовтня 2017 року, за п.1 ч.2 ст.115 КК України з попередньою кваліфікацією – безвісне зникнення», - йдеться у повідомленні.

Встановлено, що востаннє прикордонники виходили на зв’язок 3 жовтня 2017 року близько 20:00. Згодом поблизу с.Зноб-Трубчевська на кордоні знайшли покинутий транспортний засіб, що належить одному зі зниклих військовослужбовців. У ньому знайшли мобільні телефони прикордонників.

Правоохоронці встановлюють місцеперебування прикордонників. Також перевіряється версія щодо їх затримання правоохоронцями Російської Федерації.

Нагадаємо, 3 жовтня під час моніторингу державного кордону на Сумщині зникли двоє прикордонників. Водночас російські ЗМІ повідомили про затримання ФСБ двох порушників, які назвались прикордонниками Сумського загону. У свою чергу ФСБ заперечила затримання двох українських прикордонників.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: