Прокуратура вимагає заарештувати без застави поліцейських з Миколаївщини

Прокуратура вимагає заарештувати без застави поліцейських з Миколаївщини

Прокуратура області звернулася до Центрального районного суду Миколаєва із клопотаннями про обрання виключного запобіжного західу утримання під вартою

Для трьох правоохоронців, підозрюваних у причетності до смерті мешканця смт Криве Озеро, вимагатимуть виключного запобіжного заходу – утримання під вартою без права внесення застави, повідомляє прес-служба прокуратури Миколаївської області.

«Прокуратура області звернулася до Центрального районного суду м. Миколаєва із клопотаннями про обрання стосовно трьох поліцейських, які причетні до смерті мешканця смт Криве Озеро, виключного запобіжного західу утримання під вартою без права внесення застави», – йдеться у повідомленні.

За словами заступника облпрокурора Степана Божила, наразі встановлено, що троє співробітників поліції, які прибули на місце інциденту, мають безпосереднє відношення до смерті потерпілого і до перевищення службових повноважень. Що стосується інших, то наразі не встановлено достатніх даних, щоб обґрунтовано підозрювати їх у скоєнні кримінального правопорушення.

Як повідомлялось, у ніч на 24 серпня два наряди поліції прибули на виклик до помешкання 32-річного чоловіка, який чинив хуліганські дії. До нього було застосовано заходи фізичного впливу та кайданки, після чого чоловік помер.

Рідні звинуватили поліцію в убивстві. Біля прокуратури та райвідділу поліції зібралося майже 200 місцевих мешканців, які вимагали справедливого розслідування. Еспертиза встановила, що причиною смерті 32-річного Олександра Цукермана стала гостра внутрішня кровотеча та травматичне поранення серця. Травм завдано з травматичної зброї одним з поліцейських.

Наразі трьох правоохоронців затримали. Сьогодні їм мають обрати запобіжний захід у Центральному суді міста Миколаєва.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: