«Пряма лінія» з Путіним запам'яталась росіянам більше, ніж ураган та антикорупційні мітинги - опитування

«Пряма лінія» з Путіним запам'яталась росіянам більше, ніж ураган та антикорупційні мітинги - опитування
«Пряма лінія» з Путіним відбулась 15 червня

До трійки подій, які закарбувалися у пам’яті росіян, не потрапили ані погіршення рівня життя, ані мітинги проти корупції

Найбільш значущою подією червня для росіян стала «пряма лінія» з президентом РФ Путіним. Про це свідчать дані дослідження «Левада-Центру».

Такий варіант відповіді обрали 39% респондентів. Другою за значущістю для жителів Росії подією минулого місяця, став ураган, що охопив Москву (25%). Трійку подій, які найбільше запам’ятались росіянам у червні, стала аномально холодна погода для літа.

Разом із тим, погіршення рівня життя, всеросійські мітинги проти корупції та масове вбивство у Тверській області значно меншою мірою закарбувалися у пам’яті росіян.
Зазначимо також, що фінал «Євробачення-2017», який пройшов у Києві, назвали подією місяця 4% опитаних росіян.

2_05

294242

Опитування проводилось 23 - 26 червня за репрезентативною всеросійською вибіркою міського та сільського населення серед 1600 осіб у віці 18 років і старше в 137 населених пунктах 48 регіонів РФ. Дослідження проводилося вдома у респондента методом особистого інтерв'ю.

Як повідомлялось, трохи більше третини (35%) росіян вважають, що відносини Росії з Україною мають бути такими ж, як з іншими державами - із закритими кордонами.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: