Пукач просить перевести його до спецколонії

Пукач просить перевести його до спецколонії
Олексій Пукач

Колишній генерал міліції наголошує, що не побоюється за своє життя, а просто хоче, щоб його родичам було простіше їздити до нього

Колишній начальник департаменту зовнішнього спостереження Міністерства внутрішніх справ Олексій Пукач, засуджений за вбивство журналіста Георгія Гонгадзе, просить Вищий спеціалізований суд з розгляду цивільних і кримінальних справ вирішити питання про його переведення до спеціалізованої виправної колонії для колишніх правоохоронців. Про це він заявив під час розгляду касації у Вищому спецсуді.

Його захист зазначив, що Пукач з 16 червня перебуває в Чортківській колонії у Тернопільській області, де утримуються звичайні засуджені, а не колишні правоохоронці. Адвокати вважають, що ця обставина може становити загрозу для життя і здоров'я підсудного.

Пукач також заявив, що раніше просив перевести його в іншу колонію. «Так, писав звернення до Пенітенціарної служби», – зазначив він.

При цьому колишній генерал міліції наголошує, що не побоюється за своє життя, а просто хоче, щоб його родичам було простіше їздити до нього.

Нагадаємо, 29 січня 2013 року Печерський райсуд Києва ухвалив вирок Пукачу, засудивши його до довічного позбавлення волі за вбивство журналіста. 6 січня 2016 року Апеляційний суд Києва залишив Пукачу вирок без змін.

У червні 2016 року Пукача було етаповано до Чортківської колонії у Тернопільській області для відбування покарання.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: