Путін обурився російською пропагандою щодо України

Путін обурився російською пропагандою щодо України
Президент РФ Володимир Путін зробив дивну заяву 

Президент РФ «дозволив» критикувати лише українську владу

Російський президент Володимир Путін заявив, що російські телеканали – «як не дивно, незалежні». Але «чомусь показують Україну в невигідному світлі».

Про це Путін говорив під час виступу на форумі дискусійного клубу «Валдай» у Сочі 3 жовтня.

При цьому він відразу підкреслив, що не можна виставляти в невигідному світлі «братський український народ», але це не стосується української влади.

«Якщо це так, то це неправильно. Ми не повинні виставляти нашого сусіда, нашого найближчого сусіда і братський народ, без жодного перебільшення, в якомусь невигідному світлі. Може йтися про політику чинної влади, але ніяк ні про країну, ні про народ», - пояснив лідер країни-агресора.

Він додав, що російських телепрограм слід завжди наголошувати на тому, що критика спрямована саме на українську владу і її політику, але ніяк не на український народ і країну.

Путін відмітив, що новий президент України Володимир Зеленський, на його думку, цілком щирий у своєму прагненні виконати свої передвиборні обіцянки.

Обережно – присутня російська пропаганда:

Раніше повідомлялося, що Путін готовий підписати новий контракт на транзит газу через Україну за нормами Євросоюзу.

Нагадаємо, під час брифінгу 1 жовтня президент Володимир Зеленський повідомив, що українська сторона відповіла на лист спецпредставника ОБСЄ у Тристоронній контактній групі Мартіна Сайдіка, що погоджує текст «формули Штайнмаєра».

Також в ОБСЄ заявили, що розведення військ в Петровському та Золотому на Донбасі розпочнеться у понеділок, 7 жовтня.

2 жовтня народний депутат від «Слуги народу», голова комітету ВР з питань зовнішньої політики Богдан Яременко заявив, що Україна рухається в напрямку припинення кровопролиття на Донбасі – «не поступаючись при цьому нічим принциповим», і 1 жовтня «ніхто нічого не підписував».

Прессекретар представника України у Тристоронній контактній групі та другого президента України Леоніда Кучми Дарка Оліфер 2 жовтня опублікувала лист з формулою Штайнмаєра, підписаний Кучмою.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: