Путін побив рекорд Брежнєва: президент РФ при владі довше, ніж радянський політик

Путін побив рекорд Брежнєва: президент РФ при владі довше, ніж радянський політик
Володимир Путін
фото: Газета.ру

У суботу, 7 жовтня, Путіну виповнилось 65 років

Німецький журналіст підрахував, скільки днів при владі знаходиться російський президент Володимир Путін. Про це пише видання Sueddeutsche Zeitung.

За інформацією видання Путін при владі знаходиться 6 тис. 629 днів – у якості президента та прем’єра. Таким чином, нинішній президент РФ навіть побив рекорд Леоніда Брежнєва.

«Найцікавішою віхою стає день народження Путіна, що відзначався в суботу і дав привід його супротивникам влаштувати акції протесту, а дата 12 вересня: з цього моменту Путін перебуває при владі в країні довше, ніж радянський лідер Леонід Брежнєв. Той стояв біля керма радянської держави з 1964 по 1982 рік 6601 день», - зазначає видання.

«Ніхто не сумнівається в тому, що в березні Путін буде переобраний - згідно з опитуваннями, цього хоче більшість виборців. Однак на порядку денному неминуче виникає питання про наступника. Конституція передбачає лише два президентські терміни поспіль. Тому залишаються два варіанти: або інсценування, як в своїй час з Медведєвим, або зміна конституції», - резюмує видання.

Також читайте матеріал «Главкома»: Путіну – 65. Якими були Сталін, Хрущов та Брежнєв у цьому віці

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: