Путін продовжив карантин у Росії

Путін продовжив карантин у Росії
Володимир Путін у лікарні в Комунарці

Путін продовжив ізоляцію і доручив підготуватися до зняття карантину

У Росії карантин продовжено по 11 травня.

Про це заявив президент Росії Володимир Путін на нараді з протидії поширенню коронавірусу, передає пресслужба Кремля.

«З урахуванням всіх травневих свят період неробочих днів триватиме до 11 травня включно. Але, звертаю вашу увагу: при строгому дотриманні профілактичних заходів, прийнятих зараз в регіонах», - сказав Путін.

За його словами, ситуація з коронавірусом в регіонах складається по-різному, необхідно враховувати складність цих процесів.

«Загроза не зникне скрізь і відразу, а отже, говорити про якусь одномоментну відміну обмежень не можна, просто неприпустимо», - зазначив Путін і додав, що, за інформацією фахівців і вчених, пік поширення інфекції ще не пройдено.

За останню добу в Москві виявили 3075 нових випадків коронавірусу. Всього на цей момент у столиці РФ зафіксовано 48,4 тисяч хворих, а загалом в Росії – 87 147 хворих. Вона перебуває на сьомому місці у світі за кількістю захворювань.

В Україні станом на 9 ранку 28 квітня лабораторно підтверджено 9410 випадків Covid-19. З Них померли 239 пацієнтів, 992 - одужали. За добу зафіксовано 401 новий випадок, це на дев'ять випадків більше ніж учора. Із тих, що захворіли за останню добу, дітей - 25 (вчора 28), медиків - 94 (вчора 73). Загалом в Україні коронавірусом захворіли 1843 медиків. Протягом минулої доби від коронавірусу одужали 128 пацієнтів, померли - 19 (вчора летальних випаадків було 11).

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: