Путін прокоментував «вибори», яких не було в Україні

Путін прокоментував «вибори», яких не було в Україні
Путін заявив, що Росія не буде відповідати на рішення України обмежити доступ до російських дипустанов

Путін назвав «неподобством» обмеження доступу до російських дипломатичних установ в Україні

Президент РФ Володимир Путін прокоментував рішення України про недопуск громадян РФ до дипустанов для «голосування» 18 березня.

На брифінгу у своєму виборчому штабі ввечері 18 березня Путін заявив, що це «неподобство».

«Це порушення усіх міжнародних норм... А Росія нічим не відповідатиме. Для нас Україна – братський народ і ми не будемо відповідати якимись обмеженнями, а зробимо, щоб українці відчували себе в Росії як вдома», – заявив він.

Також Путін зазначив, що «поки що ніяких конституційних реформ» не планує, а на питання, чи допускає він своє повернення у президентське крісло у 2030 році, якщо не змінить Конституцію, заявив: «Це трошки смішно... Давайте порахуємо... Я що, до 100 років тут буду сидіти? Ні».

Також кажучи про те, чому росіяни за нього голосували, заявив, що Росії «потрібен прорив»: «Перед нами стоять непрості завдання, і нам потрібен прорив, ривок, ми можемо це зробити». 

Раніше повідомлялося, що Володимир Путін лідирує на виборах президента РФ за підсумками обробки 21,33% бюлетенів, він набирає 71,97% голосів.

Нагадаємо, екзит-пол, що відбувся під час виборів президента Росії, прогнозує перемогу на них діючого хазяїна Кремля Володимира Путіна.

Раніше о 20 годині за калінінградським часом у Росії завершилося голосування на виборах президента.

Зазначимо, кримські татари бойкотували вибори президента Росії в окупованому Криму.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: