Путін, Трамп і король Саудівської Аравії обговорили нову нафтову угоду

Путін, Трамп і король Саудівської Аравії обговорили нову нафтову угоду
Глави держав підтримали нову нафтову угоду

Лідери Росії, США та Саудівської провели тристоронні телефонні переговори

Президенти Росії та США Володимир Путін і Дональд Трамп, а також король Саудівської Аравії Салман ібн Абдул-Азіз Аль Сауд провели тристоронні телефонні переговори.

Про це повідомляє «Риа Новости».

Однією з головних тем розмови лідерів трьох країн стала нова угода ОПЕК +. Глави держав підтримали угоду і відзначили велике значення цієї домовленості.

Крім цього, Путін, Трамп і Салман обговорили актуальні питання забезпечення стратегічної безпеки та домовилися продовжити контакти.

При цьому президенти Росії та США також провели окрему двосторонню розмову й обмінялися думками щодо ситуації на ринку нафти, додає росЗМІ.

Нагадаємо, 12 квітня країни ОПЕК+ домовилися про найбільше в історії скорочення видобутку нафти – на 9,7 млн барелів на добу.

Напередодні Організація африканських виробників нафти пообіцяла скоротити обсяги видобутку палива, підтримавши таким чином зусилля країн ОПЕК+ і держав, які не беруть участі в угоді щодо стабілізації нафтового ринку.

Раніше повідомлялося, що цього тижня організація країн-експортерів нафти ОПЕК+ погодилася скоротити видобуток на 10 мільйонів барелів на день. РФ також погодилася на значущі скорочення видобутку нафти.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: