П’ять годин концерту. Маріуполь готовий витратити 3 млн грн на День Незалежності

П’ять годин концерту. Маріуполь готовий витратити 3 млн грн на День Незалежності

Одна з вимог замовника – святковий захід має відбутися українською мовою

Фото: з відкритих джерел

Перед мешканцями міста металургів виступатимуть українські поп- і рок-гурти.

Комунальне комерційне підприємство Маріупольської міської ради «м.ЄХАБ» 13 липня оголосило тендер з організації та проведення заходу «День Незалежності України» у Маріуполі, очікуваною вартістю 2,9 млн грн. Про це повідомляє «Главком» із посиланням на дані системи ProZorro.

Заплановані бюджетні кошти спрямують на організацію святкового концерту 24 серпня, участь у якому візьмуть українські гурти Kadnay, Tvorchi, «Друга ріка» і Pianoboy. Виступ кожного виконавця триватиме одну годину.

У вартість послуги включено сценічне і звукове обладнання, відео- і світлове обладнання, виплату гонорарів виконавцям та ведучим, а також їх проживання і харчування.

Одна з вимог замовника – провести святковий захід українською мовою.

Сам аукціон заплановано на 29 липня.

Нагадаємо, що до Дня міста Маріуполя (26-27 вересня 2020 року) комунальне підприємство провело п’ять тендерів загальною вартістю 9,33 млн грн.

Зазначимо, в Ужгороді на флагшток і прапор до Дня Незалежності з міського бюджету виділили 2,85 млн грн. А загальна кошторисна вартість об’єкта – 6,3 млн грн.

До слова, мінімум у 17 областях України збираються встановити найвищі прапори до 30-річчя Незалежності України. Загалом на такий проєкт можуть витратити 170,7 млн грн із державного та місцевих бюджетів.

Уряд затвердив план заходів щодо підготовки і відзначення Дня прапора і 30-ї річниці незалежності України. Так, до Дня прапора передбачено проведення церемонії урочистого підняття держпрапора України за участю президента, керівників органів держвлади в Києві і населених пунктах, де реалізовано проект «Найбільший державний прапор України», а також у дипломатичних установах за кордоном.

На самі урочистості планують витратити близько 100 млн грн. Прогнозована сума витрат, в обсязі 5,4 млрд грн, включає витрати на будівництво та модернізацію низки об’єктів.

Раніше Мінкульт презентував візуальну концепцію свята.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: