Рада пішла на перерву для політичних консультацій

Рада пішла на перерву для політичних консультацій

Рада тричі не змогла ухвалити порядок денний сесії

Голова Верховної Ради Андрій Парубій оголосив перерву у засіданні Ради для проведення політичних консультацій у зв'язку з відмовою депутатів ухвалити порядок денний сесії.

 «Оголошую перерву, запрошую керівників фракцій на 5-й поверх у кабінет на нараду», - оголосив він.

Після того, як парламент тричі голосував за відповідний проект постанови про порядок денний сесії і не підтримав його, спікер зазначив, що парламент у зв'язку з цим «не може далі продовжувати роботу».

Порядок денний включає 2900 законопроектів.

Народний депутат від Блоку Петра Порошенка Григорій Заболотний зі свого боку запропонував виключити з порядку денного законопроект №2278 "Про спеціальну тимчасову слідчу комісію Верховної Ради України з розслідування справи про усунення Президента України з поста в порядку імпічменту".

Робота восьмої сесії розпочалася 6 лютого і триватиме до 13 липня 2018 року. Під час попереднього засідання, 13 березня Рада не змогла ухвалити порядок денний восьмої сесії восьмого скликання. Депутати змогли ухвалити лише тижневий порядок денний. Перед цим, 27 лютого, після шести разів голосування парламенту теж не вистачило голосів до ухвалення порядку денного сесії.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: