Радикали вважають, що замовника замаху на Мосійчука слід шукати в Україні

Радикали вважають, що замовника замаху на Мосійчука слід шукати в Україні

Я б розглядав паралельно з російським українську складову, - Чижмар

Народний депутат Радикальної партії Василь Амельченко не виключає, що замах на його колега Ігоря Мосійчука може бути пов'язаний з виборчою кампанією.

«Навіть не виключаю версії, яка причетна і до виборчої кампанії, бо Ігор Володимирович дуже активно працював і на округах, і на ефірах... Я розумію, що версія теракту більш вірогідніша, але те, що чекали Мосійчука, – це очевидно, на мою думку», - констатував нардеп.

Ще один однопартієць Мосійчука, нардеп Юрій Чижмар, вважає, що замовників замаху на Мосійчука слід шукати в Україні.

«Я думаю, що це український слід, я б розглядав паралельно з російським українську складову. Я не вірю, що саме з політичних мотивів, я не вірю, що мова йде про якихось колег по парламенту з інших фракцій. Для мене це здається абсурдним варіантом», - заявив він.

Раніше повідомлялося, що на виході з телеканалу Еспресо, коли народний депутат від Радикальної партії Ігор Мосійчук виходив з будівлі, стався направлений вибух. 

В поліції заявили, що вибухнув автомобіль.

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко заявив, що у Мосійчука поранення важкі, але жити буде.

В СБУ повідомили, що в результаті вибуху загинули дві людини: помер охоронець Мосійчука та перехожий, який проживав у сусідньому під'їзді.

Радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк вважає, що вибух, в якому був поранений нардеп від Радикальної партії Ігор Мосійчук, це терористичний акт.  Радник міністра внутрішніх справ не виключає, що замовником замаху може бути Рамзан Кадиров.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: