Радниця прем'єра Ізраїлю заразилася коронавірусом

Радниця прем'єра Ізраїлю заразилася коронавірусом
Останній раз Рівка Палух контактувала з Біньяміном Нетаньягу в четвер
Фото: Yonatan Sindel/Flash90

Палух вирішила здати тест після того, як коронавірус підтвердився у її чоловіка

Радник прем'єр-міністра Ізраїлю Біньяміна Нетаньяху у справах ультраортодоксальної громади Рівка Палух заразилася коронавірусом.

Про це повідомляє видання Times of Israel.

Наголошується, що Палух прийняла рішення здати тест після того, як коронавірус підтвердився у її чоловіка. Аналізи виявили позитивний результат.

Останній раз Палух контактувала з прем'єр-міністром в четвер, проте зустріч проходила з дотриманням необхідної дистанції. Також вона зустрічалася з кількома законодавцями.

Джерело в офісі Нетаньяху сказало, що і прем'єр-міністру, і іншим його помічникам або законодавцям, можливо, доведеться пройти 14-денний карантин.

За інформацією газети, станом на неділю, в самоізоляції перебувають сім депутатів. Однак ця цифра може значно зрости після встановлення недавніх контактів Палух.

За останніми даними міністерства охорони здоров'я, в Ізраїлі зареєстровано 4247 підтверджених випадки зараження коронавірусом, число жертв досягло 15.

Нагадаємо, в Ізраїлі вже заборонили громадянам виходити з дому через коронавірус. Заборона на вихід з дому без поважної причини буде діяти протягом тижня і може бути продовжена. Минулого тижня в країні зафіксували першу смерть від коронавірусу.

У четвер, 19 березня, прем’єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньягу оголосив про чергове посилення заходів зі стримування поширення коронавірусної інфекції в країні та попередив про обмеження на пересування. Заборона на вихід з будинку без поважної причини буде діяти протягом семи днів та може бути продовжена.

Також Ізраїль закрив кордони для іноземців.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: