Радника Путіна нарешті виключили зі складу Академії наук України

Радника Путіна нарешті виключили зі складу Академії наук України

Путін у 2014 році призначив Глазьєва куратором подій на сході України, бо той сам родом із Запоріжжя і досі залишався членом-кореспондентом української Академії наук

У четвер, 29 вересня, Інститут демографії та соціальних досліджень на чолі з Еллою Лібановою направив подання про виключення зі складу Національної академії наук радника президента Російської Федерації Сергія Глазьєва. Про це повідомляють джерела ТСН.ua.
Станом на четвер, 28 вересня, голосів за виключення Глазьєва не було, проте сьогодні зранку ситуація змінилась. Як зазначається, рішення було прийнято одностайно.
Тепер, згідно зі статутом, мають відбутися загальні збори НАН, проте коли – наразі невідомо.
Нагадаємо, раніше генеральний прокурор Юрій Луценко назвав прізвища 18 російських військових високопосадовців, яким повідомили про підозру в організації війни з Україною. Ключовою особою в організації війни названо радника президента Російської Федерації Сергія Глазьєва.
Глазьєв назвав «маячнею» звинувачення Генеральної прокуратури України про його причетність до злочинів проти територіальної цілісності України і розв'язання війни.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: