Разумков пообіцяв виключити Михайла Соколова зі списку «Слуги народу», якщо підтвердиться його російське громадянство

Разумков пообіцяв виключити Михайла Соколова зі списку «Слуги народу», якщо підтвердиться його російське громадянство
Михайло Соколов

«Якщо історія з громадянством Соколова підтвердиться, то дійсно будемо приймати рішення на постпраймеріз», - сказав Разумков

Партія «Слуга народу» перевіряє інформацію про російське громадянство Михайла Соколова, який балотується до Верховної Ради під 99 номером списку партії.

Про це в інтерв'ю Цензор.net повідомив голова партії «Слуга народу» Дмитро Разумков.

«Якщо історія з громадянством Соколова підтвердиться, то дійсно будемо приймати рішення на постпраймеріз», - сказав Разумков.

Як відомо, Соколов не єдиний кандидат від «Слуги народу», до якого у ЗМІ та громадськості виникли питання. Наприклад, під 78-м номером у списку йде Ольга Кавун - разом з батьком вона володіє ресторанним бізнесом на території анексованого Криму. Крім того, Кавун доводиться кумою синові прокурора часів Януковича Віктора Пшонки Артема.

«У нас такий список, що з будь-якого питання ми зможемо знайти компетентну думку. Крім того, ми завжди готові комунікувати з людьми ззовні і отримувати консультації», - запевнив Разумков.

Раніше через суспільний резонанс зі списку «Слуги народу» вибув Дмитро Співак, якого називають наближеним Віктора Медведчука.

Нагадаємо, про паспорт Михайла Соколова в своєму відео-блозі розповів відомий одеський активіст Сергій Стерненко. У 2001 році кандидат в нардепи отримав внутрішній російський паспорт, а в 2016 році - через два роки після анексії Криму і початку збройної агресії Росії проти України на Донбасі - закордонний паспорт РФ. Ці дані підтверджує Федеральна податкова служба РФ.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: