Республіканці США підозрюють Клінтон у неправдивих свідченнях перед Конгресом

Республіканці США підозрюють Клінтон у неправдивих свідченнях перед Конгресом

Ідеться про використання приватної адреси електронної пошти

Голови двох комітетів Палати представників США, представники Республіканської партії попросили міністерство юстиції країни провести розслідування щодо претендентки на посаду президента США, демократки Хілларі Клінтон. В оприлюдненому листі екс-держсекретарку підозрюють у неправдивому свідченні перед Конгресом щодо використання приватної адреси електронної пошти, - пише DW.

«Зібрані Федеральним бюро розслідувань свідчення під час розслідування використання держсекретаркою Клінтон приватного email, схоже, прямо суперечать багатьом твердженням з її свідчень», - наводиться цитата з листа голови комітету з нагляду та урядових реформ Джейсона Чеффеца та голови комітету юстиції Боба Гудлета до мін'юсту.

Демократи у Конгресі, своєю чергою, звинуватили республіканців у політичній вендетті.

Нагадаємо, ФБР США не рекомендувало висувати кримінальні обвинувачення проти Клінтон. Директор ФБР Джеймс Комі заявив, що відсутні докази того, що Клінтон, перебуваючи на посаді держсекретарки, та її помічники використовували приватний поштовий сервер із наміром порушити закони щодо поводження із секретною інформацією. Утім, зазначив Комі, «є докази, що (Клінтон та її помічники - Ред.) були надзвичайно легковажними».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: