РФ для відправки на Донбас вишукує військових з українським корінням

РФ для відправки на Донбас вишукує військових з українським корінням

Перевага надається вихідцям з України, або таким, що мають там родинні зв’язки

Керівництво російсько-окупаційних військ здійснює ретельний спеціальний підбір особового складу для служби в лавах бойовиків «ДНР» і «ЛНР», при цьому перевага надається колишнім військовослужбовцям та найманцям, які є вихідцями з України, мають родинні зв’язки або певний час проживали на території нашої держави.

Про це під час брифінгу повідомив представник головного управління розвідки Міністерства оборони України Вадим Скібіцький.

«Керівництво окупаційних військ надає продовження відряджень російським військовослужбовцям, строки перебування яких на сході України закінчуються. При цьому здійснюється ретельний спеціальний підбір особового складу для служби у «першому та другому армійських корпусах», - зазначив він.

Скібіцький підкреслив, що перевага надається колишнім військовослужбовцям та найманцям, які є вихідцями з України, мають родинні зв’язки або певний час проживали на території нашої держави.

«Зазначене повинно стати основною так званою «хвилею репатріантів України», які нібито повертаються на історичну Батьківщину і будуть видаватися за корінних мешканців», - повідомив Скібіцький. 

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: