РФ в окупованому Криму випробовує нову військову техніку та удари по нафтопереробних комплексах

РФ в окупованому Криму випробовує нову військову техніку та удари по нафтопереробних комплексах

В окупантів на полігоні - нововведення: довгі вузькі цілі, що нагадують нафтопереробні комплекси й колони автомобілів ворога на марші

На кримському полігоні Чауда поблизу Феодосії льотчики російського Державного випробувального центру тестують перспективні типи літаків і вертольотів.

Про це повідомляє Інтерфакс із посиланням на головнокомандувача ВКС Росії генерал-полковника Віктора Бондарева.

За його словами, телевізійне устаткування нового покоління на полігоні «дає можливість відстежити результати застосування кожного з боєприпасів».

«При випробуваннях нових зразків оцінюються всі характеристики - від моменту відділення боєприпасів до моменту їхнього підриву», - зазначив він.

Бондарев додав, що на полігоні крім морських мішеней упроваджено ще одне нововведення - довгі вузькі цілі, що нагадують нафтопереробні комплекси й колони автомобілів ворога на марші.

Також він повідомив, що протягом чотирьох днів - 30-31 травня і 3-4 червня - можна буде вільно приїхати на полігон, щоб подивитися на так звані змагання «Авіадартс 2016». Основні виступи змагань - 5 червня на площі Нахімова в окупованому Севастополі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: