Сибіряків відчутно меншає в рядях ЗС РФ

Сибіряків відчутно меншає в рядях ЗС РФ
фото з відкритих джерел

Збройні сили України останнього тижня ліквідували 5 військовослужбовців ЗС РФ із Сибіру

Кількість ліквідованих Збройними Силами України російських військових з Новосибірської області продовжує невпинно зростати.

За тиждень стало відомо ще про п’ять смертей, повідомляє Тайга.инфо.

Зокрема, ліквідований мешканець Північного району Олексій Шичкін. 43-річний рашист служив прапорщиком за контрактом. В нього залишився 12-річний син.

Крім того, в селі Гражданцево Північного району пройшли похорони 40-річного Олександра Нікітіна, який служив у ПВК «Вагнер».

Мешканець Тогучина Роман Шунков загинув під Бахмутом. Рашист у лютому 2022 року був судимий за кримінальною справою про дев’ять крадіжок та замахи на крадіжки разом із двома іншими фігурантами – його засудили до 3,5 років колонії загального режиму.

У Чистоозерному районі поховали молодшого лейтенанта Рауфа Турабова.

Крім того, ліквідований уродженець Криводанівки Іван Приколотов, який останні роки жив із сім’єю у Петербурзі. У нього залишилося двоє дітей, мати мешкає у Криводанівці.

Загальна офіційна кількість жертв із Новосибірської області, судячи з заяв влади, могла вже досягти 169-170 осіб.

Нагадаємо, розпочалася 398-ма доба повномасштабної війни Росії проти України. Окупанти зосереджують основні зусилля на веденні наступальних дій на Куп’янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках. Українські воїни відбили понад 60 атак противника.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: