Росія «дзеркально» помстилась за Рогозіна і заборонила ввезення... румунських свиней

Росія «дзеркально» помстилась за Рогозіна і заборонила ввезення... румунських свиней
Віце-прем’єр РФ Дмитро Рогозін

Рогозін раніше погрожував Румунії санкціями за недопуск його літака у повітряний простір Румунії

Росія заборонила ввезення румунських свиней. За офіційною інформацією російської влади, це пов’язано з виявленням в Румунії африканської чуми свиней.

Колишній заступник міністра закордонних справ Росії Георгій Кунадзе посміявся над цим рішенням РФ. Він вважає, що заборона на ввезення свиней є санкцією Росії у відповідь на недопуск літака з віце-прем’єром Росії Дмитром Рогозіним у повітряний простір Румінії.

«Все розумію: і Дмитро Олегович в стані афекту, і міжнародна обстановка напружена, і румуни як нерідні. Але все ж є в цій історії якийсь глибокий символізм. Румунія заборонила ввезення Рогозіна, а Росія відповіла забороною на ввезення румунських свиней. Як то кажуть, окіст за окіст», - написав Кунадзе на своїй сторінці в Facebook.

Як повідомляв «Главком», 28 липня влада Румунії не дозволила літаку з віце-прем'єром Росії Дмитром Рогозіним пролетіти в Молдову, куди він прямував на перемовини з президентом Ігорем Додоном.

Рейс S7157, який прямував з Москви до Кишинева, розвернувся у зворотному напрямку, зробивши кілька кіл на кордоні Угорщини та Румунії. 

Рогозін заявив, що Росія готує санкції проти осіб, які причетні до його недопуску у повітряний простір Румунії. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: