Росія може видати замовника вбивства Вороненкова, - екс-депутат Держдуми

Росія може видати замовника вбивства Вороненкова, - екс-депутат Держдуми
Денис Вороненков

На думку Пономарьова, у російської сторони є підстави для екстрадиції Тюріна

Росія може видати українській владі замовника вбивства екс-депутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова Володимира Тюріна.

Таку версію озвучив колишній депутат російської Держдуми Ілля Пономарьов в ефірі телеканалу «112 Україна».

На думку Пономарьова, у російської сторони є підстави для екстрадиції Тюріна, а у тому випадку, якщо цього не станеться, російські правоохоронці повинні затримати його.

«Будуть спрямовані ці матеріали до Росії відносно того, щоб була видача. З точки зору Тюріна, вони можуть провести цю видачу, оскільки він громадянин Казахстану, його російське громадянство - друге, це не основне його громадянство. В принципі у цій ситуації видача можлива. Але навіть якщо вони не проводитимуть видачу на підставі цих матеріалів, його відразу ж повинні затримати і почати проводити розслідування з приводу вбивства», - заявив Пономарьов.

Раніше адвокат Тюріна прокоментував звинувачення ГПУ щодо вбивства Вороненкова.

Як відомо, сьогодні Генеральний прокурор України Юрій Луценко заявив про завершення розслідування вбивства екс-депутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова і встановлення замовника замаху. 

За його словами, керівництво ФСБ підготувало вбивство Вороненкова для усунення його, як цінного свідка у міжнародних судах проти РФ.

ГПУ оголосить у міжнародний розшук російського «злодія в законі» Володимира Тюріна, якого називають замовником убивства екс-депутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: