Росія офіційно підтвердила участь у «Євробаченні-2017»

Росія офіційно підтвердила участь у «Євробаченні-2017»

Хто поїде на конкурс від РФ, стане відомо в лютому

Росія в офіційному повідомленні Європейській мовній спілці підтвердила наміри взяти участь у «Євробаченні-2017», яке відбудеться в Києві. Про це повідомив виконувач обов'язків гендиректора Національної телерадіокомпанії України Олександр Харебін в ефірі телеканала ZIK.

«Росіяни не контактують з безпосереднім мовником-організатором. Росіяни контактують з Європейською мовною спілкою. І коли вони на конкурсі чи адміністративно визначать людину або групу людей, які прийдуть на конкурс «Євробачення» в Україну, ми почуємо від них це. Думаю, ми знатимемо це в лютому наступного року», – зазначив він.

Харебін також уточнив, що жодних окремих питань щодо забезпечення чи якихось окремих заходів у рамках «Євробачення» не надходило. Про це представники Російської Федерації повідомили Європейській мовній спілці».

Нагадаємо, вже відомі ціни на квитки на пісенний конкурс «Євробачення-2017». Вартість квитків варіюватиметься від 20–30 до 100 євро. Їх продаватимуть на 9 єврошоу – шість генеральних репетицій, два півфінали і фінал.

Як повідомлялось, 1 січня 2017 року Київ отримає символічні ключі від «Євробачення». «Ключі» передасть мер цьогорічного господаря «Євробачення» – міста Стокгольм – Карін Ваннгорд.

9 вересня стало відомо, що містом, яке прийме пісенний конкурс «Євробачення-2017», став Київ. Церемонія відкриття конкурсу відбудеться в Софії Київській.

Пісенний конкурс «Євробачення-2016» у Стокгольмі виграла українка Джамала з піснею «1944». За результатами голосування національних журі країн – учасниць «Євробачення» і смс-голосування глядачів Джамала набрала 534 бали. Україна здобула право організувати «Євробачення» наступного року як країна-переможець.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: