Росія перекинула колони військової техніки на Донбас

Росія перекинула колони військової техніки на Донбас

Путін знову перекинув військову техніку на окупований Донбас

Безпілотник ОБСЄ зафіксував колони вантажівок бойовиків, які вночі в'їжджали в Україну і виїжджали з неї по грунтовій дорозі в районі неконтрольованого кордону.

7 серпня о 22:15 виявив колону з восьми шестиколісних вантажівок з критими брезентом вантажними відсіками (п'ять КамАЗ-4310, а решта - невстановленої моделі). Про це повідомляє прес-служба місії.

Колона рухалася в східному напрямку, по дорозі поблизу Чистяково, що в 62 кілометрах на схід від Донецька.

«Біля населеного пункту Манич, що в 3,5 кілометрах від неконтрольованого ділянки кордону між Україною і Російською Федерацією, колона повернула на схід на ґрунтову дорогу, що проходить через кордон. Після цього БПЛА зафіксував другу колону, яка складалася з позашляховика УАЗ і 6 шестиколісних вантажівок КамАЗ з критими брезентом вантажними відсіками, а також однієї вантажівки з кунг», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що колона їхала в західному напрямку від кордону з Російською Федерацією по тій же грунтовій дорозі.

«Дві колони проїхали одна повз інший приблизно через п'ять хвилин після того, як друга колона в'їхала в Україну. Орієнтовно о 23:25 БПЛА зафіксував, як перша колона виїхала з України по тій же грунтовій дорозі. Пізніше до другої колони приєдналися ще дві вантажівки КамАЗ , які також рухалися в напрямку від кордону з Російською Федерацією», - сказали в прес-службі.

Кожна з колон окремо зупинялася на три хвилини поруч з позашляховиком, що стояли в полі поблизу вищезгаданої грунтової дороги (в 1,7 км від кордону).

«В обох місцях, де вони зупинялися, було видно, як особи, що знаходилися в припаркованих транспортних засобах (позашляховику в поле і двох вантажівках на перехресті), спілкувалися з водіями головних машин кожної з колон», - підкреслили в прес-службі.

Колона дійшла до південної околиці Кришталевого (колишній Красний Луч) о 01:16 8 серпня.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: