Росіяни відпрацьовують в окупованому Криму ракетні пуски по морських цілях

Росіяни відпрацьовують в окупованому Криму ракетні пуски по морських цілях

Напередодні в Севастопольській бухті російські військові провели навчання щодо затримання підводних диверсантів

На чергових російських військових навчаннях в анексованому Криму ракетні комплекси Бал і Бастіон відпрацьовують вихід на позиції, а потім проведуть електронні запуски по морських цілях.

Про це повідомляє «Крим. Реалії».

«Розрахунки бойової техніки відпрацьовують висування у призначені райони, розгортання і підготовку зброї до застосування відповідно до діючих тимчасових нормативів. Планується, що в ході навчальних заходів розрахунки ракетних комплексів виконають умовні (електронні) запуски ракет», - повідомила прес-служба Чорноморського флоту.

За даними прес-служби росіян, в тренуваннях візьмуть участь мобільні берегові комплекси розвідки морської і повітряної оборони та екіпажі літаків СУ-30СМ морської авіації і ППО Чорноморського флоту.

Напередодні в Севастопольській бухті російські військові провели навчання щодо затримання підводних диверсантів.

Російський десантний корабель «Николай Фильченков» у районі полігону «Опук» в анексованому Криму виконав комплекс артилерійських стрільб по морських, берегових і повітряних цілях.

Після анексії Криму 2014 року Росія проводить регулярні військові навчання на півострові. У Генштабі України дії російських військових у Криму називають незаконними.

Також нагадаємо, що в акваторії Чорного моря 9 липня стартували міжнародні військово-морські навчання Sea Breeze-2018, у яких візьмуть участь військово-морські сили 17 країн світу.

У ході навчань відпрацьовуватимуться різного роду завдання, в тому числі припинення незаконної діяльності на морі, протидія в повітрі і під водою, десантні, а також пошуково-рятувальні операції.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: