Російські окупанти обстріляли українських військових із гранатомета і кулеметів

Російські окупанти обстріляли українських військових із гранатомета і кулеметів

Українські захисники дали відсіч бойовикам

Втрат серед українських захисників немає

Сьогодні, 11 травня, від початку доби до 18-ї години збройні формування Російської Федерації один раз порушили режим припинення вогню в районі проведення операції Об’єднаних сил на Донбасі.

Про це повідомляє пресцентр ООС.

Так, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ» неподалік Кримського окупанти обстріляли позиції Об'єднаних сил зі станкового протитанкового гранатомета та великокаліберних кулеметів.

«Українські захисники для припинення ворожої активності рішуче застосували чергові вогневі засоби. Втрати противника уточнюються», - повідомили у штабі операції Об’єднаних сил.

Зазначається, що підрозділи Об’єднаних сил продовжують контролювати противника на лінії зіткнення, дотримуючись умов припинення вогню та готові до реагування на можливі загрози з будь-яких напрямків.

Втрат серед наших захисників внаслідок ворожих обстрілів не було.

На ділянках розведення №1, №2 та №3 режим «Тиша» дотримувався.

Також повідомляється, що випадків захворювання на коронавірусну інфекцію серед особового складу Об’єднаних сил не зафіксовано, в районі проведення операції вживаються усі необхідні заходи щодо недопущення занесення і поширення коронавірусної інфекції у військові колективи зі складу Об’єднаних сил.

Як повідомлялося, за минулу добу збройні формування Російської Федерації 15 разів порушили режим припинення вогню.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: