Російські війська біля кордону з Кримом розвернули показову активність

Російські війська біля кордону з Кримом розвернули показову активність

Підрозділи прикордонного відомства фіксували на окупованій території півострова показову активність військової техніки

Українські прикордонники продовжують фіксувати активність збройних сил Росії поблизу адмінкордону з окупованим Кримом та на інших напрямках. Про це повідомляє прес-служба Держприкордонслужби України.
«Минулої доби прикордонники Азово-Чорноморського регіонального управління спостерігали неподалік адмінкордону проліт вертольота Мі-8 над тимчасово окупованою територією АР Крим. Також підрозділи прикордонного відомства фіксували на окупованій території півострова показову активність військової техніки. Крім того, окупанти намагались освітлювати прожекторами позиції прикордонників, які несуть службу на даному напрямку», – йдеться у повідомленні.
У зоні проведення АТО українськими військовими зафіксовано польоти двох безпілотних літальних апаратів, які використовуються для повітряної розвідки.
А на Харківщині підрозділи Держприкордонслужби продовжували спостерігати на території Росії, поблизу кордону з Україною, роботу мобільних радіо-розвідувальних постів. За наявною інформацією, на цьому напрямку Росією розгорнуто розвідувально-сигналізаційні комплекси.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: