Розбавляють статистику: в Росії ховають у подвійних мішках людей, що офіційно померли не від коронавірусу

Розбавляють статистику: в Росії ховають у подвійних мішках людей, що офіційно померли не від коронавірусу
Тіла ховають у подвійних мішках з хлоркою
Фото: texty.org.ua

Поховання здійснюють люди в масках та захисних костюмах

Людей, які начебто померли не від коронавірусу, ховають у Росії на окремих місцях, у подвійних мішках з хлоркою між ними. Поховання здійснюють люди в масках та захисних костюмах. Про це пишуть Texty.org.ua.

Зазначимо, що Росія на другому місці за кількістю захворювань на коронавірус – при цьому офіційно заявляє про низьку смертність, але кількість «надлишкових смертей» значно вища за вказану.

Подвійні мішки з хлоркою, закриті труни, окремі місця на кладовищах – так ховають у Росії не тільки людей, що померли з діагнозом «нова коронавірусна інфекція», а й тих, хто, згідно з офіційними документами, помер від інших захворювань.

Ці люди не потрапляють в російську офіційну статистку жертв Covid-19 (цифри якої викликають у світі великі сумніви), хоч і підходять за багатьма ознаками.

ЗМІ неодноразово повідомляли, як в Росії маніпулюють з даними по Covid-19.

Демографи теж говорять про явне заниження даних по Covid-19 в Росії.

За даними New York Times, у статистику не потрапляють смерті від Covid-19 у багатьох країнах – але особливо там, де спершу «не визнавали» епідемію, як-от у Росії, Туреччині, Індонезії.

Росія зараз занижує смертність принаймні на 70%. Це доволі легко порахувати, порівнявши загальку кількість смертей (не тільки з офіційним діагнозом) із середньостатистичною за відповідні місяці різних років.

Нагадаємо, станом на ранок понеділка загальна кількість померлих від інфекції, викликаної новим коронавірусом SARS-CoV-2, у світі складала 315 185 осіб. У свою чергу, одужали 1 733 963 людини. При цьому країнами з найбільшим поширенням коронавірусу залишаються США (1 486 757), Росія (281 752), Велика Британія (244 995), Бразилія (241 080), Іспанія (230 698), Італія (225 435), Франція (179 693), Німеччина (176 369) і Туреччина (149 435).

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: