Розробник IT-системи для російської армії не доїхав на навчання «Захід-2017»

Розробник IT-системи для російської армії не доїхав на навчання «Захід-2017»
Розробник IT-системи для російської армії Микита Сабурін

Розробника IT-системи для міноборони РФ Микиту Сабуріна знайшли мертвим у Твері

15 серпня в Твері був знайдений мертвим житель Москви Микита Сабурін, який займав керівні посади у великих оборонних підприємствах і розробляв IT-системи для міноборони РФ. Про це повідомив РБК екс-колега Сабуріна і підтвердили двоє його знайомих.

Про зникнення Сабуріна 13 серпня повідомив Тверський волонтерський пошуково-рятувальний загін «Сова». Згідно з інформацією в орієнтуванні, він приїхав із Москви до Твері до матері і в ніч на 13 серпня перестав виходити на зв'язок. 15 серпня представники ВПРО «Сова» повідомили, що тіло Сабуріна знайдено, він загинув. У повідомленні МНС Росії по Тверській області говорилося, що тіло чоловіка зі схожими даними і аналогічною датою народження було знайдено в акваторії Волги.

Зі слів родичів, у загиблого з особистих речей зникли два стільникові телефони і дві банківські картки, повідомив РБК представник прес-служби слідчого управління Слідчого комітету Росії по Тверській області (СКР).

Колега Сабуріна стверджує, що з Твері він збирався поїхати в Санкт-Петербург на спільні стратегічні навчання збройних сил Росії і Білорусі «Захід-2017» (пройдуть з 14 по 20 вересня).

За словами представника тверського управління СКР, кримінальна версія смерті Сабуріна на даний момент не розглядається. Судово-медичне дослідження показало, що причиною смерті чоловіка було потрапляння води в дихальні шляхи при утопленні, будь-яких тілесних ушкоджень виявлено не було.

Дослідча перевірка триває. 

Як повідомлялося, лідер російської групи «Рабфак» Олександр Семенов, автор пісні «Наш дурдом голосует за Путина», що наробила багато галасу, знайдений мертвим в орендованій квартирі в Москві.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: