Рятувальники попередили про небезпеку сходження лавин у Закарпатті

Рятувальники попередили про небезпеку сходження лавин у Закарпатті

У зв’язку зі снігопадами, у високогір'ї східної частини Закарпатської області зберігається значна лавинна небезпека

Лавинна небезпека пов'язана з інтенсивними снігопадами У закарпатській області у п'ятницю, 1 грудня, оголошено третій рівень лавинної небезпеки. Про це повідомляє прес-центр Державної служби з надзвичайних ситуацій.

«1 грудня, у зв’язку зі снігопадами, у високогір'ї східної частини Закарпатської області зберігається значна лавинна  небезпека (3 рівень)», - йдеться у повідомленні.

Останнє попередження про лавинну небезпеку ДСНС публікувала у середу, 29 листопада. Так, у високогір'ї Івано-Франківської та східної частини Закарпатської областей зберігалась значна лавинна небезпека у зв'язку з інтенсивними снігопадом в західних областях України.

«30 листопада 2017 року, у зв’язку зі снігопадами, у високогір'ї Івано-Франківської та східної частини Закарпатської областей зберігається значна лавинна небезпека (3 рівень)», - зазначали рятувальники. Також, у зв'язку зі снігопадами, у Закарпатській області передбачається туман – видимість 200-500 метрів.

Як повідомлялось, сьогодні на більшості території України синоптики прогнозують дощі, лише в західних областях істотних опадів не очікується.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: