Саакашвілі досі прописаний в будинку прийомів Одеської облдержадміністрації

Саакашвілі досі прописаний в будинку прийомів Одеської облдержадміністрації
Михайло Саакашвілі
фото: Reuters, Sergei Karazy

Як пишуть ЗМІ, екс-губернатор Одещини незаконно прописаний у місті

Колишній губернатор Одеської області та екс-президент Грузії Михайло Саакашвілі, виявляється, досі зареєстрований за адресою: Одеса, Санаторний провулок, 2 (район Французького бульвару), в будинку прийомів обласної державної адміністрації. Про це пише «Думская».

Про це йдеться в постанові Мостиського районного суду Львівської області, оштрафував Саакашвілі за незаконний перетин державного кордону України.

Як повідомляє «Думская», орган, який прописав колишнього губернатора в будинок прийомів, грубо порушив закон: будинок №2 повулиці Санаторній - нежитловий об'єкт, і реєструвати в ньому людей не можна. Чому Саакашвілі до цих пір не змінив реєстрацію, невідомо.

Нагадаємо, президент Петро Порошенко позбавив Саакашвілі українського громадянства.

Екс-президент Грузії Михайло Саакашвілі перейшов польсько-український кордон ввечері 10 вересня. Кордон прикордонників прорвали прихильники Саакашвілі, які буквально внесли його на український бік кордону. 

Генпрокурор пообіцяв притягнути до відповідальності організаторів прориву кордону в «Шегинях» та заявив, що прихильники Саакашвілі знищують державу. Поліція відкрила кримінальне провадження.

Саакашвілі натомість заявляє, що він і його прихильники не порушували закон на пункті пропуску «Шегині».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: