Саакашвілі йде шляхом Савченко - нардеп

Саакашвілі йде шляхом Савченко - нардеп
Міхеїл Саакашвілі

На політика було надто багато сподівань, а потім прийде розчарування, вважає нардеп від «Народного фронту»

Заяви Міхеіла Саакашвілі не варто сприймати серйозно, а тим більше їм довіряти. Останні «сенсації» про «людей Яценюка» у морських портах - така сама дурість і брехня, як і багато з того, що оголошує Саакашвілі.

Про це заявив народний депутат Олександр Дроздик, коментуючи останній виступ у телеефірі екс-голови Одеської ОДА, повідомляє прес-служба «Народного фронту».

За словами нардепа, Саакашвілі сам визнав, що готовий на замовлення брати участь у інформаційних війнах, виголошувати те, про що йому накажуть зацікавлені особи.

«Після відставки з Одеси Міхеіл Саакашвілі зізнався, що був учасником дискредитаційноі кампанії проти Яценюка і його уряду. Саакашвілі розповів, що діяв так, бо «його попросили». Хто цього разу «попросив»  безпринципного політика робити чергові безглузді заяви на каналі ZIK, - думаю, скоро побачимо. Саакашвілі спочатку обслуговує своїх господарів, а потім сам зізнається у цьому», - написав Дроздик на своїй сторінці у Facebook.

Він назвав таку поведінку екс-губернатора політичною проституцією.

«Як це не сумно, але історія Саакашвілі сильно нагадує історію з Надією Савченко. Спочатку було багато сподівань і авансів до обох, а потім виявилося, що це «пустушки» і банальні шкідники», - резюмував народний депутат.

Як повідомлялось, 27 листопада в Києві екс-глава Одеської ОДА Михайло Саакашвілі анонсував створення партії «Рух нових сил», яка буде боротися за владу в Україні. «Ми починаємо кардинальна зміна влади в країні. У другу річницю невдалої роботи парламенту ми оголосимо наші вимоги і почнемо оновлення політичної еліти за допомогою кадрового резерву», - заявив Саакашвілі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: