Садовий: А на картах Кабміну Львів − це частина України?

Садовий: А на картах Кабміну Львів − це частина України?
Андрій Садовий

У Львові триває сміттєвий колапс – на сьогодні 35% міських майданчиків перевантажені кількатижневим обсягом твердих побутових відходів

Мер Львова Андрій Садовий прокоментував те, що протягом тижня Кабмін і обласна влада не скликали комісії з надзвичайних ситуацій, на якій мали б обговорити ситуацію з вивезенням сміття з міста. Про це пише видання zaxid.net.

«Тиждень ані Кабмін, ані обласна влада не можуть скликати на прохання міста комісії з надзвичайних ситуацій. При цьому блокада Львова лише посилюється. На сьогодні 35% міських майданчиків перевантажені кількатижневим обсягом ТПВ», – написав Садовий на своїй сторінці у Facebook.

За словами Садового, всі полігони, на які тимчасово возили ТПВ з міста, протягом кількох днів організовано закривають доступ для вантажівок зі Львова.

«Все, що ми просимо, це надати допомогу обласному центру для недопущення виникнення надзвичайної екологічної ситуації. А буква «Л» у словосполученні «ЛОДА» – це точно «Львів»? А на картах, які висять у Кабміні, Львів – це частина України?» – запитав Андрій Садовий.

Мер запевнив, що отримує дзвінки від мерів польських міст та міжнародних організацій із пропозиціями допомогти. Раніше Садовий зазначав, що сміття зі Львова можуть вивозити за кордон.

Нагадаємо, що журналісти та громадськість Львова звинуватили мера міста у незаконно прийнятому рішенні із встановлення сміттєсортувальних ліній.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: