Садовий розповів, доки голодуватиме Березюк

Садовий розповів, доки голодуватиме Березюк
Олег Березюк

Садовий підтримує рішення Березюка та Сироїд щодо голодування

Голова фракції «Самопоміч» у ВР Олег Березюк дуже принциповий чоловік, тому він не збирається здаватися.

Про це заявив Андрій Садовий, міський голова Львова та керівник фракції «Самопоміч».

Нагадаємо, 19 червня Березюк оголосив голодування через сміттєву кризу у Львові. Пізніше до голодування Березюка приєдналася віце-спікер Оксана Сироїд, а згодом голодування оголосив і народний депутат, член парламентської фракції «Самопоміч» Тарас Пастух.

«Щоб ви розуміли, настрій Березюка дуже серйозний. Він дуже принциповий чоловік, тому він не збирається здаватися. Більше того, я думаю, що він буде гідно робити свою роботу, як політик, адже сьогодні він захищає ту частину людей, яка є у біді», – каже Андрій Садовий.

Окрім цього, керівник «Самопомочі» зазначив, що його партія та її члени є з «іншого тіста». Тому, як вважає Садовий, саме вони повинні давати приклад всій країні.

«Ви також повинні зрозуміти, що ми є трохи з «іншого тіста», адже хтось має показувати приклад всій країні. Бо ж якщо всі будуть «лягати», якщо всі будуть зраджувати, то які у нас будуть орієнтири», – додав він.

Мер Львова також наголосив, що підтримує рішення Березюка та Сироїд щодо голодування, зокрема, Андрій Садовий додав, що вони йтимуть до кінця.

«Мені важко давати відповідь за колег, за Олега, або ж за Оксану. Але рішення, яке вони прийняли, насправді, дуже мужнє, бо це є відчай. Але я можу вам підтвердити, що ми будемо йти до кінця», – заявив міський голова Львова. 

Нагадаємо, раніше Садовий визнав свою провину в тому, що зараз місто перебуває у критичному стані через сміття.

У Львові, з огляду на накопичення сміття та підвищення температури повітря, надзвичайно високий ризик спалаху кишкових інфекцій.

Як повідомлялося, станом на 18 червня у Львові назбиралося понад 8,5 тис. т  відходів, які нікуди вивезти.

21 червня з Києва до Львова вирушила робоча група для вирішення питання вивезення сміття. Вона затвердила план заходів із вирішення ситуації.

Читайте також матеріали:

Олег Березюк: президент і прем’єр побачили cвіжі рейтинги, і сміттєва проблема знову загострилась

Очільник Львівщини Олег Синютка: Терпець в людей уривається - вони виносять сміття на дороги

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: