«Самопоміч» висунула кандидатів на довибори у Раду в чотирьох округах

«Самопоміч» висунула кандидатів на довибори у Раду в чотирьох округах

Партія поки не висунула своїх кандидатів з інших трьох округах.

Партія «Об'єднання Самопоміч» на з'їзді в Коблево висунула чотирьох кандидатів на проміжні вибори народних депутатів, які призначені на 17 липня. Про це повідомив член політради партії, нардеп Олег Лаврик в Facebook.

Зокрема, в окрузі №23 (Волинська область) партія висунула Михайла Имберовского (голова фракції «Самопоміч» у Волинській обласній раді), а в окрузі №27 (Дніпропетровськ) - Сергія Рулева (кандидат від «Самодопомоги» в Дніпропетровська міська рада на місцевих виборах 25 жовтня 2015 року, на момент балотування - виконавчий директор ТОВ «Янтарне»).

В окрузі №183 (Херсон) висунутий Ігор Дудар (голова Чорнобаївського сільської ради Херсонської області), а в окрузі №206 (Чернігів) - Олександр Кириндась (директор Чернігівської індустріальної молочної компанії).

Партія поки не висунула своїх кандидатів з інших трьох округах (№151 (Полтавська область), №114 (Луганська область) і №85 (Івано-Франківська область)). Рішення по цих округах буде ухвалено на другої частини з'їзду, яка повинна відбутися до 5 червня.

Нагадаємо, ЦВК призначила довибори на семи округах, по яких стали народними депутатами Борис Філатов (став мером Дніпропетровська), Владислав Атрошенко (мер Чернігова), Ігор Насалик (міністр енергетики), Тарас Кутовий (міністр АПК), Ігор Єремєєв (помер в результаті нещасного випадку), Юрій Гарбуз (голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрації) та Андрій Гордєєв (голова Херсонської обладміністрації).

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: