«Самопоміч» висунула умову для голосування за законопроекти про співпрацю з МВФ

«Самопоміч» висунула умову для голосування за законопроекти про співпрацю з МВФ

Вимагають від прем'єра змінити законопроект про лікарські засоби

Фракція «Самопоміч» буде голосувати в четвер за законопроекти, необхідні для поновлення співпраці з МВФ у разі внесення змін до законодавства про реєстрацію ліків, на яких наголошує фракція. Про це в ефірі «5 каналу» заявила народний депутат від «Самопомочі» Ірина Сисоєнко.

«Самопоміч» зробила заяву про те, що не буде голосувати за жоден законопроект, за умови якщо урядом до четверга не буде підготовлена якісна редакція урядового законопроекту про лікарські засоби. Тобто це та ініціатива, яку, я думаю, треба не лише оголосити на всю Україну, а дійсно її зробити», – заявила Сисоєнко.

За її словами, розроблений урядом законопроект робить усе можливе для того, щоб зменшити доступність для українців лікарських засобів європейської якості.

«Якщо оцінити суть того законопроекту, який розроблений урядом, який був поданий нам у парламент, то він навпаки робить усе можливе для того, щоб зменшити доступність лікарських засобів європейської якості», - зауважила нардеп.

«Ми вимагаємо від прем'єр-міністра України, від уряду змінити цей законопроект, і вже завтра комітет з питань охорони здоров'я буде детально працювати з цим законопроектом та вимагати також тієї редакції, яка повинна бути вже в четвер подана урядом», – наголосила вона.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: